0740017780  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  

Distributie

Afrodisia.ro distribuie la nivel national lenjerie intima, imbracaminte, costume carnaval si produse de aromaterapie.

Ultima colectie a brand-ului de lenjerie intima, foarte popular in SUA, Leg Avenue, este acum prezent si pe piata din Romania prin Afrodisia.ro. Leg Avenue este un brand favorit al celebritatilor de la Hollywod: Paris Hilton, Nicki Mihaj, Katy Perry, Lady Gaga etc.

Lenjeria Leg Avenue nu este lenjeria pe care o vei gasi in dulapul bunicii, este lenjeria sexy, pentru femeile puternice, care stiu ce vor. Producatorii au preluat idea de fantezie si au creat o lume cu totul noua pentru femei si o viziune mult mai sexy. Linia de lenjerie include portjartiere, bikini, seturi sutiene si chiloti, babydoll, body-uri, dresuri. Pe langa linia de lenjerie au dezvoltat si linia de costume de carnaval, foarte apreciate si cautate pentru creativitatea si unicitatea modelelor.

Pe langa brandul Leg Avenue, Afrodisia.ro comercializeaza si alte branduri ca Allure, Kiss Me, Forplay, portofoliul fiind in crestere.

Suntem deschisi catre noi colaborari, cu oferte personalizate pentru fiecare client in parte oferind si suportul necesar promovarii. Orice magazin interesat de produsele noastre ne poate contacta la adresa contact@afrodisia.ro sau la numarul de telefon 0740017780. Va asteptam cu drag!